PHOTOBLOG

Idei de revelion 2013 – concurs

Dragi telespectatori, acest articol iese puțin din tiparele blogului mei foto, pentru că nu doar arată niște poze, ci și anunță un concurs!
Este vorba de, ca să-i zic generic, 1001 idei de Revelion pentru 2013 :D Tadaaaaam!

Cum funcționează treaba? Să vă împrieteniți puțin cu pagina Continental Hotels și site-ul dedicat petrecerii de Revelion 2013.

Să vă inspirati de aici sau de aici (și să verificați în acelasi timp că ideea voastră este plauzibilă și nerostită de altcineva înainte) și să veniți cu o idee de petrecere a vacanței de Revelion undeva într-o zonă apropiată de unul din hotelurile Continental unde se organizează petreceri de Revelion:

– Arad

– Drobeta

– Târgu-Mureș

– Sibiu

– Suceava

– Oradea și evident,

– București

Ideea trebuie postată aici intr-un comentariu sau pe unul din blogurile participante la concurs (vedeți lista mai jos).

Pe mine m-ar tenta idea unui Revelion petrecut prin Clisura Dunării, pentru că n-am văzut-o niciodată iarna. Am fost în timpul verii, am fost toamna, dar iarna nu. Sunt convins că aș avea ce vedea și fotografia. Și ca să fie ceva mai extrem, nu m-aș da în lături de la a petrece chiar noaptea de Revelion în peștera Ponicova :D Evident, cu proviziile și anturajul potrivit, care ar gusta o astfel de experiență.

Vara accesul se face cu barca dinspre Dunăre, așa cum am vizitat-o și eu. Cel mai probabil, iarna se intră prin partea cealaltă, prin Cheile Ponicovei unde se ajunge din DN57 coborând pe lângă podul de peste rau și continuând pe vale până întâlnim intrarea în pesteră. Iată mai jos câteva fotografii făcute în vara asta, când am vizitat-o dinspre Dunăre.

 

Ce câștigați la acest concurs?

1. Un weekend în doi (în orice hotel Continental din cele enumerate mai sus, cazare și mic dejun pentru două persoane – într-un weekend la alegere în ianuarie sau februarie 2013)

2. Un voucher pentru închirierea unui portbagaj suplimentar Thule Atlantis oferit de Aventuria.

3. Un tricou pentru alergare oferit de Smart Atletic.

4. Un album foto cu Pesteri din Romania 3D oferit de Doru Panaitescu.

Data limită de participare: 20 decembrie ora 16.00.

Puteți să participați cu comentariul vostru la oricare din bloggerii participanți la anunțarea acestui concurs: NebuloasaPrintreranduri.euAugustin RaduAlex de la AventuriaTravelGirls sau Doru Panaitescu, toate ideile voastre vor intra în competiție.

Și pentru că se poartă cu lepșe, dau și eu mai departe lui Roxana Radu, Vlad Dulea și Andreea Burlacu.

 

 

2 Responses to “Idei de revelion 2013 – concurs”

  1. […] la concurs: Nebuloasa, Printreranduri.eu, Augustin Radu, Alex de la Aventuria, Doru Panaitescu sau Zdeto. Toate ideile expuse până pe 20 decembrie, la ora 16.00 vor intra în […]

  2. […] la Augustin, la Ruxa, la Alex, la Travel Girls, la unul dintre cei mai mari fotografi din România, Zdeto, pe numele lui adevărat Andrei Zdetovetchi, sau la mine? Chiar nu contează unde… Oriunde, e […]

Leave a Reply


%d bloggers like this: