PHOTOBLOG

Pârtieeeeee!

În copilărie părinții m-au trimis să fac tot felul de sporturi. M-au dat la înot, apoi după câțiva ani instructorul m-a trimis să fac polo. Ceea ce am făcut o vreme. Am făcut gimnastică (mai puțină vreme), am făcut atletism. Tata m-a învățat să patinez, apoi mi-a cumpărat o pereche de patine de viteză și m-am trezit pe cap cu un instructor și-am băgat viteză pe Floreasca până am amețit :) Evident când nu aveam gheață, mă dădeam cu rolele. Am învățat să biciclesc de pe la 5 ani și-am “rupt” Pegasul prin parcuri și străzile Bucureștiului ;)

Apoi m-am făcut mare și m-am prostit. Am descoperit piaza rea numită calculator și fără să-mi dau seama m-am virusat de sedentarism. Însă vine o vreme când începe să ți se aprindă beculețe prin cap și-ți vine iar chef de zburdat.

Nu știu cum am ratat până acum treaba cu schiatul dar când Toma mi-a spus despre tabăra pe care vrea să o organizeze, am zis DA în secunda următoare.

Așadar, săptămâna trecută am mai bifat un sport pe listă. Am învățat să schiez, într-o tabără de schi pentru bloggeri. Datorită unor instructori grozavi de la Arena Platoș, m-am inițiat în acest sport fără probleme. Ba chiar a venit natural, aș zice :)

În primele zile mă uitam complexat cum grămezi de puradei coborau pârtiile fără bețe, dar la sfârșitul taberei, după ce am bătut toate pârtiile de la Păltiniș, mă simțeam în rând cu ei. Cu niște puști, paradoxal. Dar m-am bucurat că pot învăța lucruri noi, chiar dacă mai târziu. E mai bine decât niciodată :)

M-a prins microbul și m-am despărțit cu strângere de inimă de echipamentul închiriat. Am schiat și pe ceată de nu vedeai la 2m în față, am schiat și pe nocturnă, am văzut cum e să-ți iei în față jetul de zăpada aruncat de tunuri, am simțit și gheața păcătoasă de sub schiuri și mă bucur că n-am căzut. Dar cea mai tare e combinația de ceată pe nocturnă. Ce senzații… :)

Mai jos sunt niște crâmpeie de acțiune specifică, cu o parte din bloggerii participanți dar și cu oameni de pe pârtie :)

 

Mai multe fotografii sunt în albumul de pe Facebook.

 

#schiem este prima tabără de schi pentru bloggeri organizată de Arena Platos cu susținerea SonyVodafoneMichelinStaropramenFord,  Perla Păltinișului și Buonavista.

 

 

Leave a Reply


%d bloggers like this: