PHOTOBLOG

De 1 Mai, în deltă. Dar la bulgari ;)

Cum tradiția vacanței de 1 Mai este în toi, am lăsat micii și grătarele deoparte, și cu o gașcă de oameni faini (Doru, Mircea, Bogdan), am evadat puțin din România, ca să vizităm ceva delte din Europa.

_MG_5157

Prima pe listă este Delta Ropotamo, aflată la 50km de Sozopol, Bulgaria.

Azi noapte, târziu am ajuns în Sozopol. Nu era țipenie de om pe străzi. O fi fost din cauza orei înaintate? Oricum, orașul pare foarte fantomatic, se fac lucrări peste tot și cu oleacă de off-road urban, am ajuns și ne-am cazat la hotel Selena. Înainte de a băga nasul în pernă, am aruncat o privire de pe balcon.

_MG_5158-Edit

 

De dimineață, ne-am trezit pe o vreme superbă și primul gând a fost să repet poza de azi noapte.

_MG_5160

 

Lebedele și pescărușii sunt la locul lor, dar eu sunt curios ce o să găsim în deltă. Dar sper să apuc să explorez puțin și orașul vechi, în care am ajuns prima dată acum 7 ani. Wow, ce repede a trecut timpul… :)

_MG_5161

_MG_5163

_MG_5165

 

Proiectul Deltele Europei este un proiect de travel blogging initiat de Wildescapes, cu sprijinulDoppel Herz si Romtelecom. Partener logistic: Paralela45.

One Response to “De 1 Mai, în deltă. Dar la bulgari ;)”

  1. […] Mircea, Bogdan Dascalescu si Andrei Zdetovetchi plecam chiar acum, dupa ce am luat voucherele de la Hotel Selena din Sozopol. Cine e in zona sa ne […]

Leave a Reply


%d bloggers like this: