PHOTOBLOG

Haideți să fugim spre cer!

Cu toții fugim de ceva sau către ceva. Dar unii mai și aleargă. Prin parcuri, pe străzi, pe poteci de munte, pe câmpii sau pe plaje de nisip. Însă toate acestea au în comun faptul că sunt mai mult sau mai puțin plate, orizontale sau cu un grad destul de mic de ascensiune. Dar cum o fi să alergi pe verticală? Evident, exagerez puțin, e vorba de a fugi pe scări :) Doar 680 de trepte sau 34 de etaje, să urci 119 metri. Pfff, ce-s 119 metri?! La orizontală îi faci în câteva secunde… însă când o iei spre cer, se schimbă treaba.

Urăsc scările. Când eram mic, am făcut o vreme atletism la Dinamo. Și ne punea antrenorul la niște alergări pe scările de la stadion. De vis! Preferam orice altceva!

Am copilărit într-un bloc la etajul 11. Ce fericire când se strica liftul… 11 etaje pe scări. Dar îmi amintesc că le urcam destul de repede, câte două trepte odată :) Nu m-am uitat niciodată la ceas ca să văd cât îmi ia până la 11 :P

Anul trecut, când am auzit că există un concurs de alergat pe scări, în cea mai înaltă clădire din București, am strâmbat din nas. Am zis că e plictisitor, ce-am înnebunit, să urc atâtea trepte?

Iată că după un an, iar se organizează concursul. Și da, între timp cred că am înnebunit, pentru că vreau să particip! :) Sau mai bine zis, sunt mai deschis provocărilor și vreau să-mi testez (și depășesc) limitele personale. Dacă anul trecut, au participat 600 de oameni și au trecut toți de linia de sosire, doar n-oi fi eu mai bleg să nu reușesc același lucru, nu? :)

Așadar, pe 25 octombrieRaiffeisen Property InternationalRaiffeisen Banksmartatletic și Fundația HOSPICE Casa Speranței, alături de prietenii și sustinătorii mișcarii dau startul unei noi ediții Sky Run. Aceasta are loc în Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România (la acest moment), și este în beneficiul fundației HOSPICE Casa Speranței. Toate taxele de înscriere merg către spitalul HOSPICE.

Pe 20 octombrie este ultima zi de înscrieri, așa că grăbiți-vă!

Poster-SkyRun-20142

 

Luna trecută am mai avut o incursiune la Sky Tower, și-am povestit aici. Dar atunci am luat liftul, acuma… o să-mi fie greu. Dar și când ajung sus și mă uit în joc la lumea mică de la picioarele mele :D

_MG_6218

Ah, și ca fapt divers, Gabi Solomon va face un maraton de 24 de ore de alergat pe scările alea. O premieră națională! :)

 

One Response to “Haideți să fugim spre cer!”

  1. […] Zdeto, Panda, Sorin, Andra, îmi promiteți că donăm medaliile împreună? Gabi Solomon face un efort supraomenesc, va alerga 24h pe acest traseu. M-aș bucura enorm dacă ar răspunde pozitiv invitației de a oferi medaliile noastre eroilor de la spitalul HOSPICE. […]

Leave a Reply


%d bloggers like this: