PHOTOBLOG

ŠKODA Green Challenge

Skoda_Green_Challenge 5

Green Challenge, fostă Velo Challenge, competiția organizată de Skoda în pădurea Băneasa, a ajuns la  a V-a ediție și vine cu un format nou. De anul acesta, pe lângă schimbarea denumirii, oferă un program de activități destinate atât angajaților, cât și întregii familii. Astfel, competiția va va reuni curse de ciclism, alergare și activități pentru copii.

Acum doi ani, am participat pentru prima oară la acest concurs, cu echipa bloggerilor. A fost superb, am povestit cu un guest post pe blogul echipabloggerilor.ro

Anul acesta reintru în joc, și sâmbătă 20 iunie, o să biciclesc prin pădurea Băneasa! :)

Ce mi se pare interesant acum, este că a fost introdusă proba de ștafetă la ciclism pentru 2 persoane, o probă individuală de alergare și o probă de echipă în care un membru aleargă și celălalt pedalează!

Mai este și o probă specială pentru copii, la care înscrierea este gratuită.

Apropos de înscriere, ea se încheie astăzi, joi la ora 16!

Conceptul și implementarea proiectului sunt realizate de agențiile Frank, MSPS și Oxygen, care formează un grup independent de comunicare și oferă servicii integrate de publicitate, branding, online (prin divizia Frank Digital), BTL, mobil și retail marketing (prin MSPS) și relații publice (prin Oxygen).

Leave a Reply


%d bloggers like this: